Trappen, balustrades & trapleuningen voor binnen & buiten, alles op maat!

 
 

    

 

P&G Metaalwerken, designtrappen voor perfectionisten

Uw trap als visitekaartje
Een trap is de finale afwerking van uw interieur. De moderne constructie van een designtrap geeft dynamiek aan uw ruimtes. Bovendien beklemtoont het gekozen materiaal de stijl van uzelf en uw woning. Bij P&G Metaalwerken kiest u uit een ruim assortiment van moderne trappen en balustrades, in alle soorten en maten. Want uw ideale trap, die vindt u bij ons.

 

Kwaliteit door innovatie
Onze grootste zorg gaat uit naar kwaliteit en afwerking. Daarom zoekt P&G Metaalwerken altijd naar de nieuwste uitvoeringstechnieken. Met deze creatieve aanpak garanderen wij u niet alleen een onberispelijke kwaliteit, we bieden u ook de meest recente ontwerpen aan.

 

Voor binnen en buiten, particulier en bedrijf
P&G Metaalwerken maakt uw creaties in staal, roestvrij staal en glas. En dat voor zowel binnen als buiten. Wij staan bekend om een uitstekende dienstverlening aan particulieren én bedrijven, in Zolder en ver daarbuiten. Iedereen op zoek naar kwaliteit en design is bij ons aan het juiste adres.

 

Opstapje naar uw trap
Vraag uw vrijblijvende offerte aan. Bel ons op 011 53 66 77 of fax naar 011 53 85 52. Mailen doet u naar info@pgmetaalwerken.be
. Wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.